Service 

Als u bij Party DJ Ruben een boeking boekt betekent dit voor beide partijen dat er afspraken worden gemaakt.

Dit kunt u verwachten van Party DJ Ruben zijn kant:

yes • Er is altijd een DJ voor u beschikbaar ondanks absentie!

Dit betekent dat als Party DJ Ruben op het laatst moment verhinderd is door bijvoorbeeld ziekte of andere reden hij ALTIJD voor vervanging zorgt. Hij werkt namelijk samen met een andere DJ (bureau) waardoor 99.9% van de gevallen er altijd een vervanging is die qua muziek keuze prima als vervanging zorgt voor Party DJ Ruben .

yes • MUZIEK DIE U NIET WENST OP UW FEEST WORDT OOK ECHT NIET GEDRAAID!

U heeft liever niet dat een bepaalde soort muziek genre of artiest niet op uw feest gedraaid mag worden. Uiteraard zorgt Party DJ Ruben er voor dat die muziek dus niet gedraaid gaat worden. Mochten de gasten een verzoek indienen bij Party DJ Ruben dan zal hij dit - vanzelfsprekend- met u bespreken. Zonder dit te overleggen zal hij dit nooit draaien!

yes • GEEN ACHTERAF BETALINGEN

U heeft een arragement bij Party DJ Ruben geboekt en u heeft duidelijke prijs afspraken gemaakt? Dan betekent dat dit ook zo blijft! Dat wil zeggen dat er achteraf geen financiele kosten bijkomen. Uiteraard kan het gebeuren dat Party DJ Ruben een uur langer door draait op uw feest. Hier worden dan extra kosten voor berekend. Dit zal vooraf met u besproken worden. Geen verassingen achter af!