Wie is Party DJ Ruben

Large wie

Wie is PARTY DJ RUBEN?

Mijn naam is Ruben en woonachtig in het midden van het Land.
Met zo'n 15 jaar ervaring op het gebied van draaien op feesten en partijen ben ik uw ideale DJ.

Mijn liefde voor het draaien is begonnen in de dance scene. Hier ben ik in 2002 begonnen. Sindsdien heb ik op enkele grote feesten gedraaid (Defqon 1, Qlubtempo en Fuze Outdoor). Daarbij organiseer ik ook sinds enkele jaren eigen dance feesten (facebook.com/b2bevents). Wij hebben op verschillende locaties feesten gegeven (JC Escape Veenendaal, De Prinsenhof Lunteren en United Stage Veenendaal).

In 2014 kwam ik op het idee om mij ook te richten op feesten en partijen. Inmiddels werd ik regelmatig gevraagd om te draaien op bruiloften door mensen uit mijn omgeving. Hierdoor ben ik op het idee gekomen om van mijn hobby mijn werk te maken.

Muziek bepaalt voor een groot deel de sfeer van de avond, daarom is een DJ die uw wensen kent belangrijk. U bepaalt de muziek, dit zal ik vooraf met u bespreken.
Door mijn brede muziekkennis ben ik een DJ die elke stijl kan draaien. Uw avond zal een avond worden om nooit te vergeten.
Zo heb ik ruimschoots kennis op het gebied van 70's, 80's, 90's, 00's en alles wat daarbij komt kijken.

Mail of bel en dan zorg ik voor een passende offerte voor uw/jullie bruiloft, verjaardag, jubileum huwelijk, bedrijfsborrel, kinder feest & meer.

Laat een bericht achter in contact formulier of mail of bel:

MAIL: info@partydjruben.nl 

BEL: (+31) 06 - 55 33 04 27